Tv wand met kastje ervoor van geschuurd steigerhouten met deksel en 2 deurtjes

Tv wand met kastje ervoor van geschuurd steigerhouten met deksel en 2 deurtjes

Mooie TV wand met daarvoor een kaste met 2 deurtjes en een klep aan de bovenkant. Deze is in div. maten te verkrijgen en evt. wensen zijn bespreekbaar. Wilt u iets aparts in de kamer of slaapkamer, bel, mail of stuur een app..Mooie tv wand van geschuurd steigerhout, kastje is voorzien aan de bovenkant van een klep en 2 deurtjes aan de voorkant. Door middel van een opening achter de TV en onderin 1 van de kastjes zijn alle draden netjes weggewerkt. Mocht u interesse hebben in de wand of kast (deze is ook als tv kast te gebruiken) of beide neem dan contact met mij op. Alles is bespreekbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.