mooie tv wand

mooie tv wand

Hier een mooie steigerhouten TV wand met onderkast met deurtjes en bovenkant is voorzien van een klep om bij de bedrading te komen van allerlei toestellen die hier onzichtbaar opgeborgen kunnen worden. Het hout is geschuurd en onbewerkt waardoor hij een mooi natuurlijk en fris uiterlijk heeft. In de achterwand is led verlichting gemaakt met div.kleuren die aan te passen is met de afstandsbediening. Hij is div maten te verkrijgen. Heeft u interesse stuur een mail met uw vragen en zal snel een antwoord / prijs doorgeven. 

2 gedachten over “mooie tv wand

  1. Goedenavond Wietze,

   Ik ben een hele tijd uit de running geweest en daardoor ook niets meer aan mijn site gedaan / geopend om te kijken of er nog reacties / vragen waren van bezoekers van Toonaangevendinhout. Sorry daarvoor maar wilde je toch een bericht sturen ondanks dat het al 10maanden geleden is dat je om meerdere foto s vroeg van de tv meubel.

   Mocht ik toch nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik het graag.

   groetjes
   toon van toonaangevendinhout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.